FINLOPPIS

Finloppis är en återkommande marknad i Malmö för secondhand designerkläder. Finloppis drivs av Lisa Loderus/Rags to Riches. Vid varje event bjuds ca 70-100 modeintresserade kvinnor och män in att sälja väl utvalda delar av sina garderober. Finloppis motto är: "Get in to the closet and kill your darlings". Finloppis brukar ha runt 1500 besökare och flyttar runt till olika spektakulära platser i Malmö. Bland annat Malmö live och Media Evolution. Läs mer om Finloppis under våra bloggposts taggade Finloppis. 


FINLOPPIS SS17


Varmt Välkomna till vårvinterns stora Finloppis, SS17. Ett event i hållbarhetens tecken där mode står i fokus. Vi håller eventet på Media Evolution nere i västra hamnen, bakom högskolan. Fem minuter från central stationen till fots. 

BESÖKARE:
Klockan 10.00 lördag morgon slår vi upp portarna på baksidan av huset, mot vattnet. De 200 första besökarna får var sin goodiebag med varor från bland annat Clarins och Lakritsfabriken. 

På hela bottenvåningen samlar vi våra säljare där du kan shoppa secondhand designerkläder för dam, herr och barn. Kontant betalning går alltid – Swish är ett annat alternativ.
  • Tid: 10.00 – 15.00, lördagen den 4 mars 2017.
  • Inträde: 20:- kontant eller Swish.
  • PlatsMedia Evolution, Stora Varvsgatan 6, Malmö
  • Servering: MEC kök öppnar kaffeserveringen 11.00. Kaffe, mackor och kakor!
Vi älskar ju Hållbarhet och hoppas att alla våra besökare cyklar till eventet, tar tåget eller buss 5 som stannar precis utanför.

Hitta oss på Facebook: Facebook

Signade sponsorer:  SYSAV är vår huvudsponsor i år, liksom flera tidigare år. Goodiebag: Clarins bidrar med 200 av deras fantastiska Lip perfector, Bodyshop står för själva påsarna, Egmont bidrar med tidningen Retro och Lakritsfabriken i Ramlösa bidrar med lakrits! ABC hudvård i Malmö sponsrar oss med en ansiktsbehandling som går till säljaren med bäst bord. Malmö Opera sponsrar med 3×2 biljetter till vårens föreställningar! Dessa biljetter lottar vi ut till besökarna som lämnar namn och nummer till oss vid entrén.


Partner: Media EvolutionSPONSORER:  
Vill du vara med som sponsor eller medverka på annat sätt, hör av dig direkt till Lisa Loderus som driver loppisen och är projektledare. 
lisa@ragstoriches.se


TILL INTRESSERADE SÄLJARE:  
Vi letar efter dig som har fina märkeskläder, skor, väskor och smycken du inte använder, som gärna har koll på trender och vad som är kommersiellt gångbart vad gäller märken.

Vi har 16 stora bord med plats för två klädställningar och 32 små bord med plats för en klädställning var. Under Januari gör vi bordsplaneringen och skickar ut info om betalning samt mer info om eventet. Vi ser gärna att ni ställer alla frågor via vår Facebook sida, inte mail då det blir för tidskrävande.

Kategorier:  
DAM, HERR och BARN.

Produkter:  
Nyare märkeskläder, märkesskor som inte är slitna, finare smycken från kända märken eller i äkta metaller/sten, märkesväskor/finare skinnväskor.

Pris:
400:- för ett litet bord (med en klädställning som du själv tar med.)
800:- för ett större bord (med två klädställningar som du själv tar med.)

Plats:  
Media Evolution, Stora varvsgatan 6. Ingång från baksidan. Parkera inte där, de är snabba med böteslappar.

Tid:
Lördagen den 4 mars 2017. Säljare släpps in 8.00 och ska lämna lokalen senast 16.00.

Förtäring:
MEC kök har öppet för kaffe och något att äta från 11.00.

WC:
Det finns toaletter i anslutning till loppisen.


Hjälp gärna till att sprida nya Finloppis sidan och Finloppis eventet via Facebook!

Popular Posts

Instragram