Skicka feedback
Nyheter
18 nov

Finloppis i Malmö

finloppis. ragstoriches. sustainable fashion.

Kära ragsladies och gents, ni är alla hjärtligt välkomna till vår finloppis på Konserthuset den 7 Februari. Loppisen, precis som den här sidan är vårt bidrag till en bättre miljö och en sundare shopping, utan att ta bort glädjen som vackra plagg kan ge. Vi brinner både för mode och för ett mer hållbart samhälle. Genom att köpa dyrare kläder av bättre kvalitet, som håller for ever, eller kan säljas, bidrar även du till det! Och köper du dem secondhand, even better! Detta är enligt oss essensen i Sustainable fashion.

Bakom loppisen står i dag Rags to Riches/Lisa Loderus och stylisten Mia Anderberg från Lovely life. 

KÖPARE: Ta med cash och låt dig inspireras av våra stylister på plats.

Låt detta vara eventet där du blir förälskad i secondhand, där du upptäcker att det är så mycket roligare att fynda en nästan ny Rodebjer cashmere tröja för 300:- än att köpa en billig kopia på HM. Låt detta vara eventet där alla julklappsplaggen som inte passade dig kan säljas.

SÄLJARE: Vi ser gärna att ni tar med kläder/skor/väskor eller smycken i bra skick, från bättre brands. Precis samma urval som här på siten. Fokus på nya kläder, inte vintage. Ett urval av märken vi gärna vill se: De skandinaviska: Malene Birger, Nümph, Acne, Back, Blk dnm, Carin Wester, Dagmnar, Stylein, Hope, Minimarket, Rodebjer, Samsø Samsø & de internationella: Chanel, DvF, YsL, Armani, Burberry, Barbour, Phillip Lim, Alexander Wang, Blaenciaga, Chloe etc.

Vackra ting som kanske var ett felköp, eller en gåva. Inga noppriga eller trasiga kläder. Helt och rent. Även päls och skinn är välkommet.

Vi har en sluten fb grupp för säljare, är du kompis med Lisa Loderus eller Mia Anderberg kan du bli inbjuden där. Annars är du välkommen att maila: lisa.loderus@gmail.com. Skriv gärna lite kring de plagg du tänkt ta med! Vi har ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

PRIS: 200:- för ett bord. På ett bord kan man högst vara två säljare. Pengarna kommer gå till marknadsföring av eventet. Och, vi hoppas så klart att alla säljare är med och sprider eventet till sina vänner via Facebook. Info om inbetalning för bord kommer via mail så snart vi vet att du vill vara med.

Mer information om eventet kommer skrivas här löpande!

Är du intresserad av att vara med och planera och jobba med eventet – hör av dig till lisa@ragstoriches.se

Är du intresserad av att sponsra eventet eller bidra på något annat sätt, samma mail som ovan!

finloppis. ragstoriches. sustainable fashion.