Succé på Finloppis FW17

11:34 AM


Den här bilden säger allt om Finloppis FW17 på Malmö Live. Snyggt, massor av folk som kom för att shoppa, glada människor, ok med plats, lite trångt på sina ställen. Bra utbud av kläder, väskor, massor av snygga skor och en del accessoarer. Fotograf Kiia Valavaara har fångat stämningen och människorna så bra i de här bilderna. 


TACK SPONSORER
Jag vill tacka alla våra sponsorer för ett bra event. Malmö Live som var vår partner denna gång, så trevligt att jobba med er! Clarion som hjälpte till med borden och bidrog med ett rum till vår ena talare från Stockholm, Philip Warkander, underbara Resellify.se som var på plats för att samla in plagg och som hjälpte till med personal under hela loppisen. Ett fantastiskt jobb av era tjejer och killar! Sysav som sponsrade och bidrog med sykit som vi kunde dela ut till besökarna, Malmö Stad Fair trade city som sponsrade föreläsningen och ställde in sin insamlingsbox och Opo Scandinavia som bidrog med 100 fina shoppingkassar i oblekt bomull som vi delade ut till besökarna. 

Ni 1400 besökare gick in och ut på Finloppis utan ett enda intermezzo, inte ens en kaffekopp som gick i golvet. Jag är så glad att Finloppis blivit till ett stående event efter 3 år i Malmö, ett uppskattat sådan och en succé tack vare underbara utställare och en fantastisk publik. You rock!

Denna gång hade vi ingen prisutdelning till best dressed eller bästa bord - nästa år försöker vi få till det igen! Klart att stiligaste besökaren och bästa säljaren ska ha priser.

Njut av bilderna - jag hoppas vi ses om ett år igen! Updates kommer på Rags to Riches facebook! 


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instragram