Palma shopping

12:51 PM

Position Conceptstore, C/Constitucion 3, Palma

Om du bara har tid att besöka en enda affär när du är i Palma - som jag hade när jag precis var där med familjen och helst bara ville sitta i lekparken i solen och äta glass med barnen - så är det Position Concept Store. http://www.positionconceptstore.com/

Så snygg och fylld av Rick Owen och annan exklusiv design. Jag letade efter älsklingsparfymen som bara säljs där. Och man får helst inte fota - därav skyltfönsterbild. Men så snyggt, speciellt till herr.

Mitt emot ligger Mullberry, inte heller helt fel.Den enda bra secondhand affären jag hittat i Palma ligger i Santa Catalina, De tu Ami på Carrer Annibal 4b. De har ett ok utbud, lite varierat beroende på säsong. När jag var där på senvåren var den fylld, nu i februari var den lite mer gles. Men gör ett besök och fortsätt sedan på samma gata ned mot Catalinas saluhall och mysiga caféer.

Scondhand moccakappa, ursprungligen från HM, seonchand blus från Tiger och Gucci brillor. I Parken vid hamnen, Palma de Mallorca.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instragram