Alla sponsorer klara till Finloppis

3:24 AMSnart är det dags för Finloppis SS17! Eller, det är ju mer än två veckor kvar men det känns som snart. 

Efter mycket hårt men även roligt arbete har jag fått ihop en riktigt trevlig Goodiebag till de 200 första gästerna. Själva påsen sponsras av Bodyshop. I den kommer ni hitta en tidning från Egmont Publishing, Retro, som fokuserar på inredning från tidigare årtionden, men som känns mycket fräsch och aktuell. Varför köpa nya möbler om det redan finns gamla som sätter stilen än? Ett riktigt fint läppglans från Clarins och godis från Lakritsfabriken i Ramlösa. Mums!

Sysav sponsrar eventet och finns med i form av viktiga budskap i entrén. Malmö stad har också gått in som sponsor, då Finloppis passar fint i deras Malmö - Fair trade city tänk. Deras bidrag har vi valt att lägga på en intressant och underhållande föreläsning om "Mode, prestige och konsumtionsmagi" med modevetaren, socialantropologen och föreläsaren Hanna Wittrock. Hon är grym så missa inte det. Mer info om detta kommer.

De hållbara Startup företagen Resole och Resellify står i entrén och berättar om sin verksamhet samt har eventuellt med sig några godbitar till salu! Och, UF företaget Proothie säljer färska smoothies till alla som är sugna.

Media Evolution står som partner med de underbara lokalerna och trevliga kontaktpersoner som löser alla problem. Mec Kök står för mat och dryck under dagen.

Vi tackar alla som är med och gör det här hållbara eventet till vad det blivit - ett återkommande och mycket uppskattat event som lyfter secondhand som ett hållbart och roligt alternativ till fast fashion.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instragram