BILDER FRÅN FINLOPPIS SS16

5:42 AM


Den 13 februari höll vi vinterns Finloppis på Malmö live. Med över 80 säljare och mer än 1000 gäster i otroliga lokaler. Stort tack till Malmö Live, våra säljare och våra gäster för att ni gjorde denna loppis magisk! Jag, Lisa, Emma, Siri, Johanna och Salome tackar stort för att ni alla var med och förgyllde detta event i hållbarhetens tecken.

Bästa säljare i år blev Kajsa Baekmark och hennes väninna Olivia som hade ett bord med "väl utvalda plagg från skandinaviska designers. En fin blandning av nyare kollektioner, samples och guldkorn som ägaren tagit gott hand om".


Mitt eget kap blev lätt vintage Dior solbrillor. Jag hoppas att ni alla fyndade något riktigt bra som ni kommer bära ofta under 2016. Vi hade få manliga säljre, men desto fler besökare. Kul. Vi hoppas på fler herrkläder nästa gång.

Stort tack även till vår sponsor Sysav som var med och möjliggjorde denna omgång, Granit som sponsrade och även bidrog med fina ekologiska sjalar i våra Goodiebags, samt Body shop som bidrog med Goodiebags och produkter.
Här bilder från eventet. Fotograf: Moncef.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instragram