BÄSTA SÄLJAREN FINLOPPIS FW15

5:45 AM


Lisa Sjöholm var den säljare som hade bäst bord på Finloppis sommar 2015. Jag träffar henne på cafét på Malmö Live för att lämna över priset, en övernattning med två på hotell Clarion/Malmö live.

Lisa jobbar som visual merchandiser på Boss i Köpenhamn. Hon har ett stort intresse för mode och en stor garderob. Till finloppis hade hon med väl utvalda plagg och skor från Boss, Acne, Miu Miu och hon var en av dem som slog säljrekord på loppisen. No number mentioned.

Vad är tipsen för att sälja bra på Finloppis?
Jag tar väl hand om mina plagg så jag har bara med märkesplagg i bra skick. Jag har även tänkt mycket på min prissättnig.  ”Vad skulle jag själv vilja betala för produkten” brukar jag tänka. Man måste förstå att det är en loppis. Samtidigt inte sälja ut sig själv.

Hur kan vi göra Finloppis bättre?
Det var lite trångt mellan säljarna på en del ställen, så mer plats. Och bra om ni har lite bättre koll på det som säljs, så att det inte blir lump stämning, det passar bättre på en loppis på landet. (Jag tar till mig allt, och är medveten om problematiken - vi lovar bättring på alla punkter till nästa loppis).

Vad är bra med Finloppis?
Det är ju återvinning och ett jättebra sätt att bli av med saker. Sustainable fahshion är viktigt och något jag tror fler och fler får upp ögonen för.
På Finloppis prutar inte köparna så mycket. De är medvetna, både om miljö, om mode och om varornas värde.

You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Instragram